kleuranalyse limburg

Kleuranalyse

Ontdek de magie van jouw kleuren en zo jezelf! De kleuren die je draagt, bepalen je uitstraling. Zowel privé als op je werk en niet te vergeten ook in je uitgaans- of sociaal leven.

Samen gaan we op zoek welk type je bent, welke kleuren je flatteren en waar je je goed en vrouwelijk mee voelt. In deze reis ontdekken we wie je echt bent, met je sterke kanten en valkuilen.

Het kleuradvies gaat uit van de 4 basisseizoenen : lente-, zomer-, herfst- en wintertype.

Hoewel dit de basis is van de kleurenanalyse, gaan we samen uitzoeken welke kleuren best bij jouw persoonlijkheid passen en waar jij je goed in voelt. Met respect voor je huidige favoriete kleuren, worden je tips & tricks aangeleerd hoe je deze kleuren kunt dragen om er nog stralender en vol zelfvertrouwen uit te zien.

Hoe werkt dit?

De ondertoon van de huid, de ogen en de natuurlijke haarkleur bepalen of een kleur iemand wel of niet staat. De analysedoeken zijn doorslaggevend om je seizoenstype te bepalen en uit te zoeken welk kleurenpalet en aanbevolen combinaties jou best staan.

Deze kleurenanalyse is een unieke beleving voor jou alleen maar ook de moeite waard om samen met je vriendinnen te ervaren.

We bieden je deze workshops aan in een gezellige omgeving samen met een glaasje sprankelende bubbels. Na de 1u30 durende workshop, heb je de tips & tricks onder de knie om jezelf nog meer te doen laten stralen in jouw persoonlijke kleurenpallet.

kleuranalyse hasselt

Prijzen

Basis kleuranalyse . . . 99 euro

Kleur- en gelaatsanalyse . . . 139 euro

Kleuranalyse en make-up les van 1 uur . . . 179 euro

Deze sessie kan gecombineerd worden met een stijl- en make-up analyse.

Geen reiskosten tot 25 km (vanaf 25 km = 0,38€/km).

Kleur- /stijlpaspoorten zijn vrijblijvend aan te kopen voor 25 euro per persoon.

Meer info of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wil je deze workshop liever in groep volgen? Klik dan hier.